fredag 7 juni 2013

Body Balance och 7-1 igår med.

Så nu är jag hemma igen. Body Balance är en blandning av Tai Chi, Yoga och Pilates. Låter inte så hårt men fasen vad jobbigt det är. Det är böjning hit och sträckning dit och svetten rann. Men för att vara första passet på sisådär 3 år hängde jag med rätt bra. Det är ju många positioner så man får liksom lite titta och apa efter i början.

Före det så körde jag som uppvärmning 15 min på en maskin som jag glömt vad den heter Open Walk eller Open Flow eller nått sånt. Var som att springa i vatten ungefär. Rätt cool känsla. Och så cyklade jag dit och hem, lär väl vara cirka 8 km tur och retur.

Imorgon vilar jag från gymmet men tänkte passa på att nyttja vädret och antingen ta en lång cykeltur med en bra bok och lite picnic mat eller så packar jag ryggsäcken och promenerar iväg.

Sen på söndag om träningsvärken inte tar helt kål på mig blir det Body Pump halv elva på förmiddagen.

Fotbollen igår slutade 7-1 igen. Men denna gången till fördel för Werder så vårt U19 vann Landespokalen. Sen spelade Tysklands U21 EM-match också, hann se andra halvlek. Tyvärr förlorade dom mot Holland. Ett Holland som i princip består av samma spelare som spelade i VM sist. Så skulle ju Tyskland också kunna göra när man tänker på alla unga som spelar i det riktiga landslaget men de har valt att inte göra det.

Inga kommentarer: