söndag 9 juni 2013

Body Pump och en massa annat

Phhhuu jobbigt! Men så roligt! Synd att jag bara kan vara med på kurserna varannan vecka. Men det är okej. Kanske gör att man tycker det är roligt lite längre? :)

Nu är jag helt slut, mina armar darrar tom! Hahahaha. Har precis ätit en creps från Crossini, ska nu duscha och sen få vi se vad jag gör. Ska i alla fall INTE vara i solen idag. Råkade bli lite väl röd igår. Tog mig en cykeltur på 1 timme innan jag satte mig vid Osterdeich igår. Riktigt skönt väder var det. Lite mer moln idag men varmt.

Ikväll blir det i alla fall U21-EM på TV:n. Tyskland spelar en viktigt match mot Spanien.

Har ett rätt okej schema nästa vecka. Tyvärr i tre delar (då jag ännu hoppar in för alla som har ledigt eller är sjuka, har inte fått min egen tur än). Men vädret ska bli bra och då gör det inte så mycket. Då kan man sätta sig med en bok och läsa lite eller sola eller nått sånt. Cykla 3 gånger fram och tillbaka orkar jag inte! Där går gränsen liksom....

Kommer jobba ungefär så här:

08.30 - 09.30
11.30 - 13.00
16.00 - 19.00

Är lite ungefär då jag inte riktigt vet hur längre lunchturen tar. Mellan första och andra kommer jag att sola, läsa eller nått sånt. Mellan andra och tredje drar jag till gymmet. På tre timmar hinner jag gymma och duscha utan problem. Måste bara se till att packa smart så jag får med mig allt på cykeln. Dock superskönt att kunna få sova till 07.00!

Inga kommentarer: