onsdag 5 juni 2013

Imorgon!

Imorgon klockan 19.00 är jag på Body Pump! Äntligen igen! :) Som jag längtat! Ska förbi stället i stan också (senare i veckan) och hämta deras schema, kommer nog kunna få ihop ett bra omväxlande veckoschema ser det ut som.

Var och anmälde mig idag och från imorgon är jag medlem. Sen hade jag supertur hos Peugeot. Min fjärrstyrningsdosa till låsen och larmen har blivit dåligt, ena knappen är så sliten man får trycka som bara den för att få av larmet och låsa upp bilen. Så idag tog jag med mig bilen och åkte till Peugeot.

Bara dosan skulle kosta 95 Euro! Sen jobbet på det (men det skulle bara ta 10 min så det borde ju inte bli så dyrt). Jaja, vad göra, jag måste ju kunna få upp bilen liksom. Så han tog dosan och försvann in på lagret. Efter 10 min kom han tillbaka. Han berättade att det var bara till en modell de inte hade nya dosor hemma, så klart min. Så ursäktade han sig supermycket och sa att han gett mig en begagnad dosa som tyvärr inte såg så fin ut. Den var lite smutsig från damm och lite repig men herregud tänkte jag, hur noga är det på en bilnyckel liksom?! Så frågade jag var jag skulle betala. Han, nej nej det är gratis, den är ju begagnad. Inte ens jobbet behövde jag betala :). Så 95 Euro sparade bara så där! :)

Lyckades göra klart alla ärenden också. Behövde köpa lite fotbadsgrejor och sen lite nytt smink. Satsade på vattenfast, få se om det sitter bättre nu när man blir så varm av cylingen. Sen hade Lidl superbilliga funktionsträningströjor så jag var in där och köpte 2 st också. Är ju ingen superkvalite såklart men det duger att träna i. Den ena är knallrosa och den andra knallgul i neonfärg så de passar inte att ha på jobbet direkt.

Hämtade nästa veckas plan också. Jag får sovmorgon! Kommer börja vid 9-tiden. Sen får jag tyvärr 2 timmars paus innan jag ska semesterhoppa in på lunchrundan mellan 12-13. Men då tänker jag dra till gymmet. Sen har jag kvällsrundan också mellan så 16-19 tiden ungefär.

Ikväll: Fotboll i skön sommarvärme!

Inga kommentarer: