lördag 24 augusti 2013

Förlust

Men bara med 1-0 och när man spelar mot Dortmund hade man inte trott det skulle bli så lite. Och vad riktigt roligt var, det fanns i långa perioder ett försvarsspel från Werder! Det är man ju inte bortskämd med precis. Jag tror det kommer bli bra med den nya tränaren. Han behöver bara få några mer veckor på sig. Men redan finns det som sagt framsteg.

Vår nya forward Di Santo fick spela 20 min och visade upp sig positivt. Ett riktigt bra skott på mål. Han har ju precis kommit och hunnit träna 1 vecka med laget bara så även han behöver några veckor på sig.

Flo och Niclas (och Miele)
Eftersom vi nu har väldigt många forwards (de flesta är dock tyvärr rätt värdelösa) som vi inte får sålt, har vi lånat ut vår unga stjärna Niclas "Fotbollsguden" Füllkrug till Greuter Fürth. De spelar i 2 Bundesliga och har fått sina två bra forwards långtidsskadade. Och Niclas behöver spela i en högre liga än vad vårt U23 kan erbjuda. I Fürth träffar han dessutom på Flo Trinks som han ju är mycket bra kompis med sen ungdomsåren i Werder. Jag tror det kan bli riktigt bra!

Inga kommentarer: