lördag 3 augusti 2013

Stolt över mig själv

Tog mig samman och gjort nått nyttigt. Har precis kommit hem från gymmet. Eller jag har hunnit med att duscha också. Är ju skönt efteråt och det är helt okej när man är där. Men det är just det där med att komma iväg, speciellt kvällstid. Men på dagen var det alldeles för varmt för att ens tänka på att gå in i ett gym (även om det är kallare där inne).

Var riktigt pigg i benen idag så jag sprang både med högre fart och längre tid idag. Kör ett kombiprogram som innehåller (normalt): 10 min löpband. Sen tre gymövningar. Egentligen ska det vara en för ben, en för rygg/axlar/armar och en för mage. Men jag får bara ont i knäna av knäböj och sånt så jag byter alltid ut en benövning mot en extra magövning. I alla fall de 3 kör man 2 gånger. Sen 10 min cykel eller crosstrainer. Sen ytterligare 3 nya övningar 2 gånger och sen 3 nya övningar 2 gånger. Då har det gått 1 timme och man har tränat hela kroppen inkl kondition.

Cyklat har jag också gjort. Ganska lite idag tyckte jag men när jag kollade på cykeldatorn har jag ändå fått ihop 1,3 mil.

Nu ska jag bara slökolla lite på TV innan jag hoppar i säng. Tänkte försöka komma iväg mot Wilhelmshaven så runt 9 tiden imorgon.

Inga kommentarer: