lördag 31 augusti 2013

Trött

Har varit igång sen 07.00 till nu och är trött. Mycket på jobbet och sen fick jag extra patienter då en av kollegorna cyklat omkull och fick åka till sjukhuset. Var bara att klämma in 5 st i schemat. Men gick rätt bra.

U23
Eftersom jag även haft middagsturen var jag bara hemma en halvtimme innan det var dags för U23 fotboll. De slog Vfb Oldenburg med 4-2 och spelade riktigt riktigt bra. Direkt efter matchen blåste jag till jobbet igen och har nyss kommit hem.

Werders proffs har också spelat, borta mot Mönchengladbach och förlorat med 4-1. Och Gladbach gjorde alla mål, för det enda målet för Werder var ett självmål från en Gladbachare. Har som sagt inte sett matchen men det var visst riktigt dåligt spel och ytterligare en dålig match av vår målvakt. Många tycker han inte är bra nog för Bundesliga och jag håller nog med. Han var bra som reservmålis men är inte vuxen rollen (är 23 år) som första målvakt.

Nu ska jag göra lite pappersarbete medans jag har alla ändringar i huvudet från jobbet idag och sen hoppa i säng. Blir lika ansträngande imorgon då jag förutom 5 extra på kvällen även fått 4 st extra på förmiddagen. Ska bli skönt på måndag då jag har mitt egna schema tillbaka!

Inga kommentarer: