torsdag 1 augusti 2013

Väntar på kyligare väder (eller kvällen typ)

Har jobbat, tog bilen då jag på vägen hem har skickat iväg ett paket och varit och handlat samt tankat bilen inför imorgon (då jag om allt går som det ska åker till Buxtehude) och helgen (då jag funderar på att åka till Cuxhaven eller Wilhelmshaven och njuta av havet). Jag kan också åka till Paderborn, där är det just nu Libori och Benni och Mareike är redan där sedan förra helgen. Men det är en betydligt längre resa och i värmen lockar havet mer än ett fullproppat festivalsområde.

Ätit har jag också hunnit med och att betala räkningar. Just nu väntar jag på att det ska bli svalare ute. Har lust att springa idag. Men det är på tok för varmt för det just nu. Det är iof inte 30 grader utan "bara" 27 men jag väntar till kvällen. Har inte bestämt mig för om jag ska springa runt Stadionområdet eller i Bürgerpark. Var ju rätt längesen jag var i Bürgerpark så jag tror det blir så. Är så himla fint där!

 
Att jag inte helt bestämt mig för om jag åker till Buxtehude imorgon beror på att det ska bli 35 grader varmt och om det stämmer kan det bli så att fotbollen som jag vill se där, blir inställd. Får kolla läget imorgon efter jobbet.

Inga kommentarer: