onsdag 7 maj 2014

Börjar falla på plats

Rådhustorget i Paderborn
Så jag har börjat städa och packa lite. Sen har jag ringt och hört mig för om köket. Även mailat flyttfirman och sagt jag vill boka de. Sen har jag gjort upp planer för helgen med Benni och Mareike. Blir en hel helg i Paderborn/Leverkusen. Först åker vi ner på fredagen och bor hos Mareike i Paderborn. På lördagen ser vi Werder spela borta mot Leverkusen och på söndagen ser vi (förhoppningsvis) Paderborn ta sig upp i Bundesliga. Om det inträffar så blir det sen firande på rådhustorget i Paderborn innan jag och Benni återvänder till Bremen.

Och skulle inte Paderborn lyckas direktkvala så innebär det att då gör Fürth det och då får jag väl fira lite själv då :). Men för det måste Paderborn förlora eller spela oavgjort samtidigt som Fürth vinner. Vinner Paderborn är det klar hur det än går i matchen i Fürth. 

Imorgon ska jag sätta igång och adressändra överallt också. Phuuuu, det är fan jobbigt att flytta :) Och så måste jag gå förbi bilverkstaden om jag inte hör något av honom under dagen. Behöver liksom bilen på fredag...

Inga kommentarer: