fredag 30 maj 2014

Fy vilken natt

Vaknade minst 4 gånger och hostade. Hade även halsont och huvudvärk. Så jag tog både Alvedon och hostmedicin. Tyvärr tog jag den sista hostmedicinen lite sent upptäckte jag sedan. Jag tål den ju inte så bra. Blir trött men även illamående. Så det var inte sååå kul att jobba på förmiddagen idag. Som tur var hade jag inte så många patienter. Illamåendet gick ju i alla fall över långsamt.

Sen har jag varit och fått nycklarna till lägenheten och tömt bilen. Man kan ju säga att flyttstäda kanske inte riktigt var hans grej, han som bodde där innan. Men eftersom han lämnade (som inte var överenskommet) både tre fina badrumsmöbler, taklampor i alla rum (hade jag annars fått lov att köpa då lamporna här i lägenheter tillhör den) och en hallmöbel med stor spegel så tänker jag inte klaga direkt. Köket har jag också kollat in lite närmare och det är jättefint. Och med många fler skåp än vad jag har nu. Dessutom en diskmaskin. Lyx! Han lämnade micron med men där är min bättre så den slänger jag bort. Och allt det för 100 Euro.

Det var drygt att tömma bilen för jag mår inte direkt topp men jag gjorde så att jag bar upp lite grejor, tömde in i kökskåpen och bar lite till, tömde osv så det gick trots allt rätt bra.

Nu är bilen full med sakerna ur källaren, den tömmer jag ikväll. Det går för det är bara en halvtrappa ner. Men nu har jag precis ätit och ska lägga mig en timme. Är helt slut pga dålig sömn och sen allt bärande. Hoppas jag mår lite bättre ikväll, vore bra om jag kunde i alla fall göra nått mer här i lägenheten, tex badrummet eller balkongen.

Inga kommentarer: