torsdag 17 december 2015

Dagens planer: jobba och städa

Men först äta frukost! Men jag har faktiskt inte sovit tills nu. Men jag klev upp nyss. Det är så himla skönt när man inte har en dag med nått inbokat som gör man måste passa en tid på förmiddagen. Man kan vakna när man vill och ligga kvar i sängen och läsa en bok.

Igår förmiddag var jag på ett möte på jobbet klockan 10.00 så fick lov att ställa klockan till och med. Imorgon förmiddag ska jag in till stan och lämna plasma igen så därför extra skönt få en lång morgon idag.

Har nu läst ut tre böcker i en liten serie. De heter Östermalmsmorden, Södermalmsmorden och Kungsholmsmorden (såg precis det finns en fjärde och en femte också måste beställa båda!) Böckerna är skrivna av Lars Bill Lundholm som också skrivit Skärgårdsdoktorn som ju var en sån populär TV-serie.

Mycket bra böcker, man är direkt fast i dom och oftast när jag läser deckare så kan jag mot slutet lista ut vem som är mördaren. Men i alla dessa tre böcker har jag haft totalfel! En riktig knorrvändning har det varit på slutet. Men som sagt jag kan verkligen rekommendera dom.

Inga kommentarer: