lördag 5 december 2015

Juligt

Min lilla julgran
Jultema idag. Har julpyntat klart, slagit in julklappar. I forumet på Hamsterhjälpen så har vi varje år ett julklappsspel. Man ska köpa nått för 10 Euro ungefär och sen får man ett namn man ska skicka till men inte tala om vem man är. Sen ska den som får paketet öppna det på julafton och försöka lista ut vem som skickat det samt ta ett foto och lägga ut på forumet och så skriver man vem man tror det var. Man ska skicka med en liten ledtråd. De flesta köper flera småsaker så även jag. Lite godis till hamstrarna hos min mottagare, lite saker till henne (badskum, godis, berlock till mobil) så de har jag slagit in och ska skicka iväg på måndag.

Min ledtråd tror jag blir ett julkort med Fanny på. Det är ju många som har dsungare från HHN eftersom dom räddade många ur ett laboratorium så det blir lagom svårt. Så jag har hela kvällen försökt fota juklkort med hamstrarna (Flo, Fanny och Jojo, hoppas Fluff vaknar också). Men det är ju inte lätt kan man säga. Hamstrar stannar ju liksom inte där man släpper ner dom.

Imorgon blir det julmarknaden på kvällen.

Freiburg vann idag med 2-0 hemma mot Union Berlin (fast Nils inte gjorde ett enda mål, ovanligt nog) och det bästa av allt! Gladbach slog Bayern med 3-1. Det är nästan julafton på det! Sen hade Dortmund tur borta i Wolfsburg och gjorde 2-1 i slutminuten så en bra speldag. Fast Basti fick rött kort i Leverkusens match och fick lämna efter bara 17 minuter...

Werder spelar imorgon borta i Stuttgart. 

Inga kommentarer: