torsdag 3 december 2015

Kvällen igår = skit

Började redan på eftermiddagen när jag kom ut till cykeln. Punka. Hade haft den på förmiddagen utan problem. Provade att pumpa i luft, tänkte kanske är som sist. Men nej, denna gången är det punka. Provade att köra i en burk med lagning. Hjälpte noll, lika fort som medlet och luften kom i, lika fort pyste det ut.

Så snabbt upp och hämta nyckel till reservcykeln. Som dock inte har ett enda fungerade lyse. Började min runda och jobbade mig i riktning mot affären. In och köpa lampor och batterier och ställa sig och montera ihop allt. Då funkar ena lyset inte! Så in igen och lämna tillbaka alltihop. Tog sin lilla tid så där gick 30 min jag egentligen inte hade till att fixa lyse med resultatet jag hade lika lite lyse som innan. Tur jag hade 6 patienter färre. Fortsatte min runda 30 min försenad men tack vare mindre jobb så hann jag någorlunda runt.

Hem igen emellan och försöka få av hjulet på cykel 1. Men som sist fick jag bara loss det på ena sidan. Men lirkade ut slangen där och hittade hålet. Letade sen lagningsgrejor utan att hitta (jag kan ha använt upp allt sist också).

Iväg och jobba 1 timme igen och sen hem och snabbt duscha och fixa nått att äta. Då tuggar jag sönder en lagning. Men suck igen liksom. En rejäl bit dessutom.

Så nu har jag ringt tandläkaren, fick en tid redan imorgon bitti. Sitter nu och väntar på ett paket och när det kommit (hoppas det kommer på förmiddagen) så måste jag iväg och köpa lagningsgrejer så jag kan laga cykelslangen så jag kan jobba ikväll igen.

Inga kommentarer: