lördag 14 februari 2009

Alla hjärtans dag

Märks inte så mycket här hos mig. Jag har ommöblerat för tredje gången på kort tid men NU är jag nöjd. Och soffa nr 2 kan vara kvar. Sen har jag städat akvariet men har just nu paus för Werder Bremen spelar mot Borussia Mönchengladbach (halvtid nu) och samtidigt är det skidflygning från Oberstdorf. Fattar inte varför fotbollen och backhoppningen alltid ska vara på samma tid!

Sen ska jag städa klart, fast först se klart fotbollen och skidflygningen. Melodifestival nr 2 idag, förra veckan var det bara kassa låtar med tyckte jag. Alcazars var minst dålig om man säger så men bra var den inte! Inte direkt så kul artister idag men låtarna kan ju vara bra för det. Får väl se, har inte hört någon av dom.

Hade tänkt åka och hälsa på mina båda hästar nästa vecka, för jag jobbar bara 3 pass men så räknade jag ut att jag har 14 000 kr i räkningar så jag får nog skjuta på det till nästa månad.....får bilskatten +räkningarna för hemresan i samma månad (båten, hotellet, tåget, matchbiljetter = 5300,-) + alla vanliga. Flyget betalade jag när jag bokade skönt nog.

Inga kommentarer: