måndag 23 februari 2009

Home Media!!

Jag älskar Home Media! Och jag tänker tala om det för alla! Och nej detta är ingen smygreklam, alltså jag får inte betalt för det. Jag fick betala istället.

Men efter nästan 3 veckors letande efter någon som kunde låsa upp min fina coola LG telefon från Österrike utan att lyckas och ett jäkla skitföretag som heter Telering i Österrike som inte orkade höra av sig så hittade jag efter en massa letande på nätet Home Media. Och nu är telefonen upplåst! :D

Jag är så glad! Nu ska jag sälja den lilla söta rosa Samsungen. Den är säkert perfekt för någon med mindre fingar än mig, men för mig var den helt värdelös. Använd i 14 dagar ungefär annars sprillans ny. Onödigt att bara ha den liggande.

2 kommentarer:

Vicky M sa...

:) vad fick du betala? ja dåligt av telering att inte svara :/ men det är väl för att de inte ger ut koderna. Som jag sa, telefonerna är jue sim-spärrade när du får de billigt för att du ska använda de hos den operatören som du köper/får de av.

Tasja sa...

Svara kan man göra för det och ALLA svenska operatörer låser upp mobilerna om man ber dem (naturligtvis mot en liten avgift). Och Telering har just gjort att dom kommer jag inte använda mig av nästa gång jag behöver ett abonnemang i Österrike.