tisdag 10 februari 2009

Det är ju tur man är flyttbar, ifall det behövs

Haft utbildningsdag idag och då igen kom det på tapeten att min arbetsplats kanske kan komma att flyttas, nya budet var visst Örebro (har varit Gävle förut). Finns inga beslut eller nått men vi måste få ny lokal och det kostar och då är det ett av alternativen tydligen.

Tur man är flyttbar. Visserligen äger jag ju min lägenhet men den går ju alltid att sälja. Visst det är dåliga tider nu men en etta med billig hyra är nog alltid intressant. Och det lär ju inte hända något detta året och kanske inte nästa första halvår heller. Men fakta är vår myndighet blöder pengar.....

Det jag har att "välja" på (egentligen har jag väl hela Sverige, en licenserad ropare är alltid välkommen i princip) är Uppsala, Örebro, Västerås eller Gävle.

Alla orter utom Gävle har jag bott på. Alla har sina fördelar och nackdelar. Uppsala och Västerås är intressanta för där satsar man på sina LKC och båda ställerna känner jag folk på, i Uppsala både privat och på jobbet. I Västerås bor min syrra. Nackdelen är det är så himla dyrt att bo där.

Örebro är billigare att bo i men jag känner ingen alls där. I Gävle känner jag några på jobbet men i övrigt kan jag inget om stan alls.

4 kommentarer:

Anonym sa...

kikade in och säger hej!!!

Tasja sa...

Hej! Vad kul få en kommentar av en okänd :) du är först med det!

Anonym sa...

Ja du har ju alltid haft problem med att slå dig ner och sitta still en längre stund. *LER*. Finns fördelar med att man e flyttbar också...

Tasja sa...

Fast om det blir så här så är det inte frivilligt jag flyttar på mig precis.