torsdag 5 februari 2009

Allt flyter

När jag väl var klar igår med all uppackning, ja då satte jag imorse igång med en jätte omöblering! Fast jag är nästan nästan klar. En soffa står ivägen men den kommer inte iväg förrän nästa vecka. Ska stå i ett förråd hos min bror och han måste rensa ut det först.

Varit på bio, Allt flyter. Vårt fack bjöd, så jag och Helena gick dit. Skitkul film! Helt underbar var den! Och då hade jag ändå låga förväntningar eftersom Vicky inte alls gillade den (fast hon sov ju igenom den så hon missade nog allt kul).

Gav bort min Sony Eriksson mobil till min bror och han åkte till OnOff för att låsa upp LG mobilen (från Österrike) som jag ska använda. Men det gick inte för de måste ha koder från Telering i Österrike sa dom. Fast nu har jag frågat runt lite och det är nog PUK-koden och kanske IMEI koden de måste ha och dom har jag ju. Fast de hade inte min bror med sig. Så nu ska jag gå till Telebutiken imorgon med dom koderna och se om det löser sig. Just nu har jag en mini-Samsung som är alldeles för liten för mig. Men Helena fick syn på den och frågade var jag hittat den för hon har letat en sådan mini jättelänge. Den är ju helt oanvänd förutom idag när jag haft den, så nu köper hon den av mig så fort jag fått LG:n upplåst.

Tyvärr lyckades jag ha sönder luckan på LG:n bak. Tappade den i golvet när jag skulle byta SIM-kort och två små piggar gick av så nu ramlar den loss hela tiden. Men jag hoppas den säljs som reservdel. Annars får jag tejpa fast den eller nått...

Inga kommentarer: