onsdag 11 februari 2009

Hoppas på tur idag!

Tänk om mina pengar kunde anlända och min mobil kunde få sina koder! Håll tummarna! Och så måste ju Tyskland vinna sin landskamp ikväll, som sänds på Viasat Fotboll, varför har jag inte den kanalen?? De visar också matchen Schalke 04 - Werder Bremen i repris idag... Hade iof inte hjälpt mig idag, jag jobbar ju. Tyskland möter Norge så vore fasen om de inte vann.....

Malino du som vet allt om fotboll. Kommer Viasat Fotboll sända Bundesliga även nästa säsong när också Eurosport 2 gör det? Isåfall är det ju värt skaffa den!

Jag får se Österrike - Sverige istället med (förhoppningsvis) Rosenberg och Prödl på plan. Och så är det kval i Klingenthal för backhoppningen också på eftermiddagen. Så jag ska nog roa mig på jobbet. Tyvärr har ju inte vi på vårt LKC rörliga bilder på vårt internet (det har de i Uppsala) annars hade jag ju kunnat se Tysklandsmatchen på livestream.

Sen ska jag se om jag kan klura ut när DFB släpper biljetterna till VM-kvalet i höst. Jag menar om Sveriges match såldes slut på 45 min så lär ju tyskarnas gå ännu fortare så jag måste nog sitta beredd vid datorn direkt när de släpps. Får maila och fråga annars.

Inga kommentarer: