tisdag 3 februari 2009

Varit mycket flitig

Sängen är bäddad, alla kläder instoppade i garderober och byrålådor. Kattmaten inplockad i köksskåp. Det som är kvar är att sortera in böcker och papper. Men det gör jag imorgon. Orkar inte mer nu. Just ja, allt är sorterat och så på toaletten också, allt smink, mm.

Kommer ni ihåg jag förutspådde att Werder skulle rea ut Kappakläderna, eftersom de byter till Nike från nästa säsong. 70% rea var det i fanshopen. Låt oss hoppas jag snabbt (fast jag blir typ glatt överraskad om jag ens får dom!) får mina kautionpengar, att det jag vill ha finns kvar i min storlek. Annars blir jag mycket grumse på Witte..... är jag redan, men då blir jag om möjligt ännu mer....!

Jag har dock shoppat lite saker men inte alls så som planerat pga strulet......

Bremen var en mycket mysig stad, mycket affärer, otroligt mycket gamla fina byggnader, Schnoor var helfestligt och fint och matchen och träningen på Weserstadion var super. Vi ska tillbaka dit i höst det har vi bestämt. Det var nämligen för jäkligt kallt och vi vill båda kunna njuta av allt detta när det är lite varmare! Så om det passar med landskampen Tyskland spelar i september, slår vi ihop det med en Werder match.

En längre reserapport kommer imorgon, vi fick snurra runt lite i Kiel också. Vi körde ju på old fashion style utan GPS! :D

Inga kommentarer: