lördag 28 februari 2009

På stan med Helena

Först var vi dock till Intersport där hon köpte sig ett par längdåkningsskidor (fast hon kan inte åka förrän nästa år, då hon är gravid nu) och jag blev ju också såååå sugen. Men jag får vänta tills nästa år. Men 1400 kr för skidor, pjäxor, bindning och montering är ett jäkla bra pris alltså!! Så jag får nog fundera lite om jag kanske har råd redan iår ändå?! Nästa säsong lär de väl kosta minst 3000 kr.

Oj nu gjorde Hannover 96 mål på Bayer 04 Leverkusen. Har både fotboll och backhoppning på i bakgrunden. Werder spelar först imorgon.

Men shopping var det ju. Sen gick vi ner på stan och jag köpte mig hårbalsam då det var slut igår märkte jag när jag tvättade håret. Ha långt hår och vara utan balsam är ingen hit! Helena köpte sig 2 fina bastoppar på Sisters men min shopping blev bara ett par sportstrumpor på Cykel&Fjäll då mina gamla har hål på tårna nu. Fasligt dyra strumpor 130 spänn! Men utan får jag blåsor så det är bara bita ihop och hosta upp pengarna. Apropå pengar har jag inte fått min lön än....... *grummel* hoppas VERKLIGEN jag får den på måndag. De skulle ju höra av sig om det blev problem och jag har inte hört något...men det tar väl 3 bankdagar misstänker jag då jobbet har Nordea och jag har Swedbank.

Sen gick vi runt lite på stan och sen till Djurmagasinet där Helenas katt fick en ny klösställning och 2 leksaker. Mina bortskämda luddisar fick dock inget. De har en hel korg FULL med leksaker.
Om nu bara mina luddisar kan tänka sig vakna och kliva av mig så ska jag stoppa in kycklingfileér i ugnen så jag kan få mig lite kvällsmat. Men än är jag ockuperad! :D

Inga kommentarer: