onsdag 8 juli 2009

Bye bye Audi, hej hej Peugeot

Har regnat och åskat hela dagen, så jag efter att ha sovit till lunch (jobbade ju natt) åkte jag iväg och sålde min bil. Städade ur den först och sen iväg. Sen köpte jag min "nya" bil för 5000 kr. Alldeles lagom pris för en 2 år gammal Peugeot 406 Sport (tror jag den heter, vet inte riktigt....hahaha). Den har en jättefin blå färg i alla fall, men jag hittade ingen bild på nätet som stämmer, så jag får väl fota den när jag kommer ihåg det. Den står inte ens här hos mig, utan hos mina föräldrar i Norslund, vilka jag också köpte bilen av.

Vi sålde Audin, delade på vad vi fick för den, gjorde det enkelt och åkte till bilfirma. Hade säkert fått dubbelt om jag sålt den själv men glöm att jag krånglar med provkörning, prutning, och sen kanske gnäll efteråt. Audin har ju lite saker för sig om man säger så.....

Sen åkte vi runt lite och letade ny madrass åt min pappa innan jag åkte hem. Väl hemma så vräkte regnet ner och åka och träna lockade inte. Nu har jag hållit igång ändå med akvariestädning, tvätt och städning av lägenhet.

Inga kommentarer: