onsdag 8 juli 2009

Semestern tar ju aldrig slut!

Har precis lagt mitt schema, ända fram till 22 november, blir så för nästa datum att lägga schema är mitt i min semester och jag tänker ju knappast gå hit och lägga ut schemat liksom... men visst är det skoj veta nu hur man vill jobba i slutet av november??? Som om man visste det! Lika med sommarschemat i februari var vi tvugna ha koll på hela sommaren. Spontant komma på något är inget man kan precis.....

Jag tar 5 veckor och 152 timmar, hade drygt 40 timmar i tidsplus så en vecka är semester utan att jag behöver använda semestertimmar. Och har ändå 149 timmar kvar och 1 januari trillar det in nya timmar, 280 om jag får fullt, har faktiskt dålig koll på om studieledighet är semestergrundande eller ej.

Vet i sjutton hur jag ska få slut på alla timmar! Blir till att lägga in lite dagar här och där. Alltså vara ledig har jag ju inget emot men det är ju trist vara det utan att göra något speciellt. Hmm en kryssning i medelhavet i januari vore kanske nått?? Fast känner jag mig själv åker jag väl och ser på någon sport någonstans....hahaha.

4 kommentarer:

Anonym sa...

En kryssning i Karibien men Anna vore väl nåt. Jag har erbjudit mig att följa med flera gånger när hon inte har någon att åka med men men än så länge har jag inte fått följa med. www.rccl.se

Vicky M sa...

jaaqaaa, då kan du ta extra ledigt för gbg :D elelr nåt D: och ZAKOPANE i januari blir ett måååste :D


pusss

Malin sa...

Nej det är inte semestergrundande.Ingen tjänsteledighet är det.

Tasja sa...

Schemat ligger ju redan för Göteborg (om vi inte åker i september när jag redan har semester då) så det är kört. Men Zakopane i januari kan ju gå!

Malin - okej tack! Då får jag lite mindre timmar då men tror jag klarar mig, har ju som sagt svårt få dagarna gå åt!