onsdag 22 juli 2009

Roadtrip

Tidigt imorse satte vi oss i bilen, jag och Lena. Efter att jag sovit 3 timmar så där....efter jobbet där jag kom hem 23.00 måste jag ju först babbla lite på Werder forumet med folk, sen måste jag läsa ut en bok och först sen sova. Så då blev det inte mer sömn..sen låg jag nog vaken 1 timme så där med en massa snurrande i huvudet

Så det var med grus i ögonen jag vaknade. Slängde in kycklingfileer i ugnen direkt (så Julia skulle få god mat) och sen käkade jag frukost. Ville bränna en ny CD till bilen och var inte klar när Lena ringde att hon var snart framme men hon behövde nog bara vänta 5 min. Sen funkade inte CD:n i bilen för i brådskan blev det feeeeel! Retligt.

Vi började med kaffe och glass (för Lena) och glass och muffins (för mig) på Mc Donalds i Valbo. Sen IKEA. Jag köpte inget! Wow...men kollade på en massa saker inför flytten. Ville köpa resårlakan men 120 bredd var helt slut så klart.

Sen till Åkes där vi var i diverse affärer och i Lundins Allshop blev det en massa handlat som vanligt (man kan billigt bunkra shampoo, CD & DVD skivor, kattmat, städgrejor mm). Full påse för under 300 kr! Inte illa!

Sen norrut på E4:an. Stopp i Söderhamn där vi åt lunch på E-center. Sen vidare och landade hos Maria och Action strax efter två. Började med att hälsa på hästarna i hagen, Action mår prima och har det så himla bra. Precis så där bra som en gammal häst ska få ha det.

Rund och fin i ett perfekt sommarhull, musklad och fin visar att han är välriden. Jag har ju sett kort så klart men var beredd på att han skulle ha kunnat tappa lite (han är ju ändå 22 år och har bytt ryttare och allt) men han såg precis ut som vanligt. Han var väl sådär intresserad av mig, nosade lite och konstaterade att jaha har du inget godis med dig, tyvärr var jag senil och glömde köpa morötter. Sen ville han ha lite kli och så gosade han mest med sin nya matte Maria.

Vi hade en översocial hagkompis med oss hela tiden som var som ett plåster och som gärna gosade med mig dock. De andra tre höll sig längre bort. Hästarna har en urhärlig hage! Sen gick vi in i huset och fikade och pratade och beundrade hundvalpen Diesel.

Efter ca 2 timmar var det dags att åka hemåt och istället för E4:an valde vi ta Rv84 mot Ljusdal, sen via Järsvö, Bollnäs, Enviken och hem. Väl i Falun var det Cruising men vi hamnade inte i värsta Crusingkön som tur var.

Werder Bremen har köpt tillbaka Tim Borowski. På forumet råder "krig". En del är emot, andra för. Jag är för, inte för att jag är superför men mer för än emot. En rutinerad mittfältare kan behövas i unga Bremen. Det som flest stör sig på är att han får ett år sedan gick till Bayern München, avgiftsfritt och de ville inte ha kvar honom i år och Bremen fick köpa tillbaka honom för 8,5 milj Euro. Där är största skavet så att säga. Inte att han inte är bra och kan vara till nytta.

Inga kommentarer: