onsdag 24 februari 2010

Bremen 21 feb

Sovmorgon!

Mötte upp de andra hemma hos Mareike innan vi gick iväg till Weserstadion. Var debut i Ostkurve för mig och det var väl helt okej, men nästa gång väljer jag som vanligt en sittplats. Ostkurve är ståplats. Varför? Jo för att:
  1. Man är väldigt långt bort från planen. Jag vill sitta/stå nära!
  2. Jag vill se matchen om jag betalat för den, inte få stora flaggor i vägen ibland.
  3. Jag vill kunna vara koncentrerad på matchen....andra de är mer intresserade av att SMS:a på sin telefon, "bråka" med grannen eller vara allmänt upptagen med en massa annat. Så upptagen att man missar 2 av målen......*hoppsann* sånt händer sällan på sittplats...
  4. Jag är lite "allergisk" emot att man hånar det andra laget eller deras spelare. Vad hände med att man som fans ska stötta sitt eget lag??

och ska jag ändå betala så pass mycket som jag gör för att få se en match, kan jag faktiskt gärna lägga till 100-200 kr och få se matchen som jag vill....tycker jag att jag är värd!

Ja, inte fick jag se någon vinst den här dagen heller! 2-2 slutade machten efter att Merte i 92:a minuten lyckades kvittera. Eftersom mitt reservfavvo lag är Leverkusen så tyckte jag det var ett helt okej resultat. De leder ännu tabellen med 1 mål mer! än Bayern München. Alla topplag förlorade eller spelade oavgjort, utom Dortmund som vann. Så rätt oförändrat alltså. Bundesliga är som den är......:)

Efter matchen var vi några från forumet som gick iväg och åt currywurst, så nu har jag gjort det med! På matchen var vi nämligen en hel hög från Werders Forum som passade på att träffas även om man inte kunde säga så mycket mer än hej i det liv som är under en match.

Inga kommentarer: