fredag 5 februari 2010

Superförkyld

Jodå jag kom hem i bra tid igår. Bara 10 min försenad. Var och är superförkyld så jag sov redan strax efter 21.00 igår. Skulle ju upp tidigt imorse också. Redan kl 9.00 hade jag möte med min praktikplats om schemat. Var i alla fall inga problem att ändra det, det spelade dom ingen roll sa dom, lite konstigt då att skolan inte lyckats kan man tycka. Jag tror iof de helt enkelt inte försökt. Väl hemma från mötet gick jag och la mig igen eftersom jag ska jobba inatt.

Ser nu på matchen Bremen - Berlin där hela första halvlek var mållös men nu har det varit 2 mål inom 60 s. Först gjorde Bremen 1-0 sen i nästa anfall gjorde Berlin 1-1. Direkt när matchen är slut måste jag åka till jobbet.

Hoppas på en hyfsad lugn natt då jag snorar och snörvlar rätt bra. Och eftersom jag bytt, ska jag sedan bara hem och sova och så upp och jobba eftermiddag imorgon igen. Alltså ingen tid att ta igen sig på alls. Hoppas jag lyckas kurera mig på två veckor bara. Sist jag var i Bremen hade jag ryggont som attan och vill gärna slippa åka dit superförkyld.

Inga kommentarer: