onsdag 24 februari 2010

Bremen fredag 19 feb


Upp tidigt och på plats vid Weserstadion strax innan 10.00. Var ju bara de som inte spelat hela matchen kvällen innan som tränade men det är ju ändå halva truppen liksom. Mareike dök också upp efter ett tag. Dessutom när de andra tränat klart kom Basti och Sandro med sin rehab-tränare för lite egen träning. Tyvärr var då batterierna i min kamera i princip slut så det blev inte så många kort. Fast Basti verkade glad att se oss (se fotot!!!). Vi var ju bara fem där, de två med sin tränare och jag och Mareike. Även om vi var ganska dåliga fans, mitt i deras träning började vi fota vattenpölar på parkeringen för Weserstadion speglade sig så fint i dom. Och dessutom gick vi innan de tränat klart. Trots att båda försökte showa lite och göra sig roliga....hehehe så kan det gå!



Vi åkte in till centrum när vi tröttnat på de två trots deras försök. Var in i lite affärer innan vi kom på att nä va fasen vi tar bussen ut till Weserpark (som är ett gigantiskt köpcentrum). Fast vi var först förbi och hämtade upp Benni. Shoppade lite där ute, ett ställe jag absolut ska besöka igen i lugn och ro själv och strosa runt i, hittade bland annat Janne Ahonens biografi!

Efter ett tag var vi tvunga att lämna för att hinna hem innan Melä landade från Norge. Nu blev hennes flyg bra försenat men det visste vi ju inte då. Så klockan blev mycket innan hon dök upp. Därför stannade vi hos Mareike och kollade på kvalet till backhoppningen istället för att gå på pub.

Inga kommentarer: