lördag 27 februari 2010

Ovanliga målskyttar

Bremen har precis vunnit borta över Mainz med 2-1. Första målet gjordes av Boro, som väl iof gör mål emellanåt, men sällan ett så snyggt mål på frispark från distans direkt i mål i högra krysset. Och mål nr 2 gjordes av Basti Prödl. Han fick komma in istället för katastrofen Abdennour redan efter 25 min (och vips bestod hela Werders backlinje av innerbackar....). Det är sällan jag klagar på "egna" spelare och egentligen tycker jag mest synd om honom. Han kan ju inte rå för han inte är bra nog, men ändå hela tiden blir uppsatt i startelvan. Man vilade även Marko Marin idag och tog ut Özil och Hunt i slutet. Det var ju bara 48 timmar sedan de spelade en hård match i Europa Leauge. Och det märktes, precis som det märktes på Hamburg sist, då de hade samma situation efter sitt hemma möte mot PSV. Var lite trötta ben på spelarna.

Om 1 timme börjar matchen Leverkusen - Köln (Rheinderby) och igår var det Ruhrderby mellan Schalke och Dortmund där Dortmund förlorade så nu ligger Bremen bara en poäng efter de i tabellen, upp till femte platsen där man får spela internationellt.... och imorgon är det Bayern - Hamburg. "Stressigt" när man har så många lag att följa ;)....

Och ikväll är det också deltävling 3 i Melodifestivalen. Missade ju förra lördagen då jag var i Hamburg och såg på fotboll istället (mycket bättre!) men så här långt har årets tävling varit rätt dålig tycker jag. Få se om det är bättre idag eller ej.

För övrigt har jag tvättat och städat idag och bäddat rent i sängen med mina nyinköpta Werder sängkläder. :D
Mer fotbollsnyheter. Jansen har även han fått lov att lämna återbud till landskampen. Fick ju även Wiese göra på söndagskvällen pga skada, ifall ni saknade honom i uppställningen igår. Jansen är sjuk.

Inga kommentarer: