onsdag 24 februari 2010

Bremen - Berlin 22 feb

Hemresedag.......:( och jag har ingen aning när jag kommer tillbaka. Sommaren? Våren? Hösten? Eller en sak vet jag, senast i september ska jag tillbaka men jag hoppas ju på att det blir tidigare. Det är lååååångt till september....

Upp tidigt för att lämna av min packning på stationen. Sen till Weserstadion för att se den sista träningen innan jag åkte hemåt. Även idag, var det ju så att det bara var de som ej spelat hela matchen som tränade och även idag dök Basti och Sandro upp på slutet. Och idag var batterierena laddade! Så jag fick massor av bra kort på dom två...ehhh Basti ;) och även tre korta filmer.

Basti är en latmask! ;). Han försökte i början hela tiden övertala tränaren om att de skulle träna kortare, om inte det gick skulle de istället träna en lång gång istället för två korta pass och så där höll han på (naturligtvis med glimten i ögat hela tiden). :) Kan inte hjälpa det men jag tycker han är helskön. Hans persolighet är så speciell. Såklart skulle båda stila lite idag med. Fast det är ju snällt de vill underhålla sin lilla publik!

Även idag dök Mareike upp efter ett tag och idag var Benni med. Idag var vi också mycket bättre fans och var nästan kvar tills Basti och Sandro tränat klart. Vi gick dock lite tidigare för de försvann ner i ena hörnet och höll på där man knappt ser dom. Var bara vi där på slutet idag med. Tur jag åkte hem, annars hade de väl börjat undra om jag inte hade något vettigare för mig.... :D

Jag fortsatte sedan ner på stan, hämtade upp en bok jag beställt på fredagen, Hannover 96 kokbok. I den finns favoritrecept från hela laget. Kul idée! Var sedan in i lite andra och tittade innan jag vid tvåtiden tog tåget mot Berlin. Väl där var jag in i Herthas Fanshop på centralen och köpte mig en badanka. Och på flygplatsen hittade jag Bayern Münchens så fyra stycken fick jag med mig hem! De jag saknar och vill ha är: Dortmund, Köln, Schalke, Stuttgart och Leverkusen.

Flyget gick ju sent, så jag hade ett par timmar på flygplatsen men det var helt okej, satt och läste i boken om Janne Ahonen. Landade på Arlanda 20 min tidigare än utsatt, vi måste haft bra medvind hem. Där mötte mina föräldrar upp mig för halv elva på kvällen går inte tåg mer till Falun. Hemma i Falun var vi vid halv två på natten.

Inga kommentarer: