tisdag 11 maj 2010

Fotboll och shopping

Igår var första dagen helt utan fotboll! Werderspelarna hade fått träningsfritt. Så jag tog bussen till Weserpark och gick runt lite. Shoppade inte mycket, ett 2 GB kort till kameran, whiskey som pappa beställt och några Sheepworld kort. Letade efter en bra medicinbok men hittade ingen riktigt bra. Bara en halvbra och då tänkte jag att jag avvaktar vi ska ju både till Hamburg och Berlin så kan jag kolla där. På kvällen var vi till Bellini och åt. Var trevligt och god mat. Fick ett "kul" besked innan så det blev lite firande med en cocktail.....;)

Idag var jag först och tittade på träningen, ordningen återställd! Åkte sedan till Bremen UNI där jag mötte Mareike och Benni och så åt vi där, innan vi alla åkte tillbaka hem. Lite slappande hemma innan jag och Mareike tog bussen in till centrum. Hittade nu en bra medicinbok -om än dyr- men den fick följa med. Täcker in både undersköterskekunskaper och äldre vård alltså väl värd pengarna. Hemma hade den dessutom säkert kostat det dubbla...

Idag upptäckte vi också att det går inga tåg hem från Hamburg till Bremen så sent som fotbollen är klar. Så vi fick hastigt och mindre lustigt (halvdyrt) hyra oss en bil. Men å andra sidan så många fler EL-finaler lär jag inte se, alltså vill jag även se segerceremonin!

Inga kommentarer: