måndag 17 maj 2010

Ingen Ballack, ingen Adler och kanske ingen Jansen

Långsamt börjar Tysklands trupp minska alldeles av sig själv. Idag stod det klart att Ballacks skada som han fick i engelska cupfinalen (av den i Tyskland redan innan så hatade Kevin-Prince Boateng...) gör att han missar VM. Redan tidigare har förste målvakten René Adler pga skada fått lämna återbud och Marcell Jansen kämpar mot klockan för att bli kurant i tid.

Nu väntar alla här spänt på vad Löw ska göra. Vem ska han ta in istället. Eller låter han Schweini bli ensam "sexa" på mittfältet. Det otroligt unga (men framgångsrika, då halva laget vann U21 EM förra sommaren) hade dock väl behövt sin rutinerade kapten.


För övrigt gick intervjun bra, de hör av sig i augusti för de vet inte nu hur det ser ut i oktober. Men det är ett mycket fint, nytt hem som jag gärna skulle jobba på. De har 79 platser men nu var drygt 50 belagda men långsamt blir det fullt och då behövs mer folk så de sa det såg bra ut för i höst. Men även de har ju svårt säga så långt i förtid som jag skulle behöva så nu måste jag hem och fundera på om jag vågar dra hit utan jobb.....

Inga kommentarer: