lördag 1 maj 2010

Maj - spännande månad

Det kommer två stora beslut. Förhandsbeskedet om vårt jobb (om inte de där jävlarna ska skjuta upp det igen då.....) och Tysklands VM-trupp ska tas ut.

Dessutom kommer jag spendera 11 av majs 31 dagar i Bremen - helt underbart!

Satt igår och slökollade lite på lägenheter där, hittade ett par jag gärna skulle bott i. Men det är egentligen alldeles för tidigt för det, men titta är ju alltid kul.

Werder slog rätt enkelt Schalke borta idag med 2-0 och det gjorde att Schalke är borta från mästerskapstiteln. Så det blir Bayern München som blir mästare då. Schalke kan visserligen ta sig upp på samma poäng om Bayern förlorar nästa match och de vinner men då måste Schalke vinna med 16 mål och de gör de ju så klart inte! Så grattis Bayern München! Klara tvåor är också Schalke och när de sörjt klart sin missade titel så är de nog glada över sin Champions Leauge plats trots allt. Werder tog ett litet grepp om sista CL-platsen också har nu två poängs försprång till Leverkusen. Men det innebär Werder måste slå HSV nästa lördag för vinner Leverkusen och Werder förlorar blir det Leverkusen som tar tredje platsen. Spännande in i det sista ändå alltså trots att mästarna är klara. Leverkusen har något enklare Gladbach borta nästa omgång.

2 kommentarer:

Sätilaryttaren Emma sa...

Hejsan :D Snygg blogg :) Vad händer i veckan då? :)

Kram :)

Tasja sa...

I veckan:

Måndag: Jobb
Tisdag: skola + jobb
Onsdag: skola
Torsdag: åker till Arlanda
Fredag: åker till Bremen + arbetsintervju
Lördag: Nordderby Bremen - Hamburg
Söndag: Toppmatch i 2.Bundesliga St Pauli- Paderborn (vi kommer få se St Pauli gå upp i högsta ligan!)