lördag 8 maj 2010

Fullt upp!

Kom igår och tog direkt en taxi och åkte på arbetsintervju med all packning, men det gick bra. Sen träffades jag och Mareike Hauptbahnhof och så åkte vi hem till henne och Benni. Var på Crossini och åt en crepe innan vi gick ner till Weserstadion och tittade på avslutsträningen, väl där mötte vi Désirée och Peggy.

Tog en massa kort, eller Mareike gjorde det åt mig, jag langade över min kamera på henne så jag kunde titta i lugn och ro. Efter träningen åkte vi till IKEA eftersom de två Lepziger-borna ville äta köttbullar. Därefter hamnade vi på Piano där vi drack goda drinkar till halv två.
Sovmorgon imorse och lugn förmiddag innan vi (Mareike, Benni, Burkhard och jag) vid ett-tiden vandrade iväg till Platz 11 (där Désirée och Peggy mötte upp) och såg Werder Bremen II - Aue 1-0, fast vi såg bara första halvleken, då vi i pausen måste gå till Weserstadion för att se Bundesligaavslutet mellan Werder Bremen - Hamburger SV 1-1. Jag har aldrig lyckats se Werder vinna. En förlust och tre oavgjorda är mina liveresultat. Efter matchen träffade vi även Monika och Svenja och hela högen gick och åt en hamburgare innan vi skildes och gick hem. Har en hög fina och mycket roliga kort från matchen, vi har skrattat massor när vi hittat på våra egna undertexter :D.

Imorgon far vi till Hamburg för att se St Pauli - Paderborn. Blir nog superkul då St Pauli går upp i första ligan imorgon. Blir party på Reeperbahn efteråt kan jag lova. Att vi redan nu vet de går upp är för att de precis som Bayern (som blev officiella mästare idag) har en målskillnad på +16 mål om de som ligger trea vinner och de förlorar blir poängen lika men som sagt St Pauli har mycket bättre målskillnad.

Inga kommentarer: