torsdag 13 maj 2010

Och ännu mer fotboll

EL-finalen var superkul! Vi satt mitt i svenskblocket, vilket gjorde Mareike väldigt glad. Hade bra folk runt om oss också. Atletico vann med 2-1, men det var jämt, gick till förlängning.

Vi var tillbaka i Bremen strax efter 02.00. Innan fotbollen fick vi en snabbguide av Hamburg av två kompisar till Mareike som bor där. När vi kom hem upptäckte jag att jag hade två missade samtal från ett telefonnummer i Bremen. Och efter lite letande idag så har jag fått reda på att det var från ett av dom ställen (det jag mest vill ha också) som jag skickat ansökan till. Så jag hoppas hon arbetar imorgon på klämdagen, måste ju prova ringa då i alla fall. Hade inte hört min telefon när den låg i väskan när vi åkte i bilen mot Hamburg.

Var halvdöd när vi idag fick lov gå upp 9.00 eftersom hyrbilen måste tillbaka senast 10.00. Så efter ett mellanstopp på Hauptbahnhof för att köpa frukostbröd, och frukost så la vi oss en timme till ungefär.

Har nyss varit och sett på Werders slutträning inför DFB-finalen, var massor av folk där, iof är det ju en röd dag men vädret är grått och trist. Nu blir det landskamp på TV:n, sen middag på Crossini innan vi ser kvalmatchen Nürnberg-Augsburg på TV:n.

Imorgon blir det centrum, ska vara kallt och regna i Berlin enligt senaste prognosen, och ska jag ha en Werder matchtröja på mig där (och det ska jag så klart) kan jag inte ha min tjocka jacka på mig, alltså måste en varm tröja inköpas.

Inga kommentarer: