onsdag 19 maj 2010

Skola!

Fan vad kul skolan är just nu! De praktiska dagarna är så roliga, längtar till nästa praktik (på sjukhuset!). Idag hade vi Första Hjälpen och HLR utbildning. Efter skolan var jag förbi jobbet och hämtade mitt schema, var in i KC (inget besked än så länge, 11 dagar kvar nu...) också men där var det rörigt. Fullt med jobb men inga bilar. Som vanligt alltså. Hoppas det blir lugnare imorgon när jag ska jobba. Har varken lust eller ork till annat....

Har mentorsamtal på fredag och tills dess måste jag ha valt specialkurserna....gaaaahhhh. Iof börjar jag få lite koll på vad jag vill läsa. Men skulle vilja läsa 2-3 till! Ska nog knata iväg till Vägledningscentrum imorgon innan jobbet och höra om jag får det. En annan i min klass har fått tillåtelse till att läsa 3 kurser till i alla fall. Men det prövas från fall till fall. Iof vill jag också snabbt bli klar men dessa kurser bör jag kunna läsa helt på distans.

Har försökt hela em/kvällen på tag på Werder också, då de gjort något mysko med en räkning/tillgodokvitto om jag fattat allt rätt. Först har jag ett tillgodokvitto på 8,70 Euro (min tidning ingår i mitt medlemskap som jag har från 1 maj alltså har jag fått min prenumeration tillgodo). Men sen har de skickat en påminnelse på att jag inte betalat 8,70 Euro. Jag misstänker att tillgodot i deras system registreras som en faktura. Men det var upptaget, upptaget, upptaget. Försöker imorgon också annars tar jag det via mail.

I övrigt, tja jag har gjort Grün-Weisses Auflauf. Alltså broccoli-blomkålsgratäng. Vi gjorde det och åt i Bremen i förra veckan och den var grymt god! Så nu blir den matsäck imorgon! Mums!!

Apropo Werder, de testspelade idag mot SG Telge och vann med 13-0. Målen: 5 x Rosenberg, 4 x Wagner, och ett var för: Hunt, Pizarro, Borowski och Futacs.

Inga kommentarer: