söndag 8 juli 2012

Alla väder

Har vi haft idag. Först mulet och väldigt blåsigt, man märkte det skulle komma oväder. Men vi hann en vända runt Stadionområdet med besökarna och var också förbi Eislabor innan regnet kom. Sen ökade regnet till spöregn (men då var vi redan hemma som tur var) och sen sken solen från en blå himmel någon timme innan det började duggregna som det nu gjort sen dess.

Vilket är trist för jag vill ut och springa lite. Men jag ska kolla hur blöt man blir genom att gå ut på balkongen och kolla lite närmare. Genomblöt har jag ingen lust att bli, då får vår prommis räcka.

Imorgon står packa, lämna plasma och inhandla det sista för vår semesterresa på programmet. Om jag inte är allt för snurrig i skallen på kvällen efter plasmalämnadet blir det ett gympass också. Annars en lugn men lång prommis. Har redan börjat lägga fram lite av det som ska med. Väderprognosen gör det lite svårpackat. Vi har ju bara cykel på ön (bilar får man knappt köra där så vi lämnar min bil i färjeläget, är jättestränga regler om var och hur man får köra bil så det lönar sig inte) och vill helst bara ha en ryggsäck var med oss. Men med en prognos som säger regn i två dagar och strålande sol i två dagar behöver man ju rätt mycket olika sorters kläder.


Inga kommentarer: