fredag 13 juli 2012

Fredag 13:e

Är det visst idag, märkte det precis. Vi kom i alla fall hem utan problem, var hemma redan vid 11-tiden. Har redigerat lite foton, alla fotbollsbilder är klara och uppladdade, finns på min FB (en del) och alla här: Werderfotos. Resten kommer förmodligen imorgon. Har fotat två jättefina solnedgångar över ön bland annat! Visar er ett foto så ser ni hur fint det var!

Mareike kom också lyckligt till och tillbaka från sin intervju, nästa vecka får hon veta om hon försvinner på ett halvår till Hannover. Jobbet är ett drömjobb (eller jobb och jobb, det är en studentpraktikplats) så vi håller tummarna. Lät bra trots att hon är Werder-fan (jobbet är hos konkurrenten Hannover 96 ;) ). Men nu "krigar" inte H96 och Werder lika mycket trots nordkonkurrensen som ärkerivalen i nord, Hamburger SV så de skämtade mest om det.

Werder spelar just nu testmatch nummer 2 och leder i halvtid med 5-0. Vi hade ju varit där och tittat om inte Mareike fått sin intervjutid idag. Men vi fick ju se matchen i onsdags (som blev av, tom i sol!) och där vann Werder med 13-1.

Målen gjorda av:

4 st Niclas Füllkrug
3 st Denni Avdic
2 st Nils Petersen
1 st Florian Trinks
1 st Marko Arnautovic
1 st Aaron Hunt
1 st Zlatko Junuzovic

Inga kommentarer: