söndag 22 juli 2012

Jag skrattar så jag gråter

Sitter och läser vad folk gör när dom sover. Ja, jösses, här får ni några smakprov:

Hahaha vilken underbar tråd. När jag var yngre så umgicks jag flitigt med en tjej som var en riktig vandrare i sömnen. När hon kom hem till mig och skulle sova över så fick min mamma o pappa börja möblera om. Ställa en byrå framför trappan osv. Hon var helt galen. 

En gång skulle vi sova hos henne. Mina föräldrar och hennes föräldrar är bästa vänner så vi alla var hemma hos hennes familj den kvällen. 
VI var på hennes rum och tjoha och tjimma och allt vad man gör när man är 12bast. Nåväl vi gick och la oss och jag vaknar av att någon pratar och är förbannad. Då står min vän som heter Karin och skäller ut sin papperskorg. Jisses vad skäll den får, sen gick hon ner för trappan och öppnar ytterdörren iklädd endast trosor mitt i vintern. Går ut och ställer sig mitt på trädgården och vrålar - Köttbullarna kom in, kom in. Sen går hon tillbaka in i huset och lägger sig på soffan. 

Jag skrattade så jag pinkade på mig, hennes föräldrar var mest vana och mina föräldrar dog en smula.

 En sen kväll för längesedan låg jag och sambon i sängen. Sambon sov, liggande på rygg med vänsterarmen över ansiktet liksom. Jag ligger bredvid och läser.
Då hoppar ena katten upp i sängen på sambons sida och råkar väl snudda vid sambons vänsterhand varpå sambon vrålar: "Sibirisk tiger!" och tvärkastar ut vänsterarmen som träffar mig rakt över ögat.
Gissa vem som gick med blåöga ett bra tag. 

 Jag hade en kompis på besök, hon fick låna sambons del av dubbelsängen.Rätt som det var så satte jag mig upp och började "rota" runt i sängen, kasta runt mitt täcke och muttra...Vännen vaknade;- Men vad GÖR du!?- JAG LETAR EFTER SÅSPÅSEN! VI SKA GÖRA SÅÅÅS!- Nä, det ska vi inte! Lägg dig och sov igen 
- Ooookeeeej  - hann inte mer än lägga huvudet på kudden innan jag snarkade vidare 

 När mitt ex gjorde ett försök med att sluta snusa blev det mycket och många oroliga nätter.
En natt la han sig på mig och sa att han var en höna och att jag skulle mata honom med frön för det var det enda han åt. Sen började han picka på mig som att han åt frön. När han pickat klart sa han att jag skulle vakta hans kycklingar med livet så inte räven tog dom.
En annan natt och samma kille. Helt plötsligt skriker han AJ. Varpå jag frågar va f*n han håller på mig. Får till svar att han smugglar räkor från Danmark och att en utter bet honom i snoppen för den trodde det var en räka.
Det var även någon natt som han pratade om skäggtomtar ? Ingen aning om vad det är och jag kommer inte ihåg så mycket av just den drömmen.
Jag frågade någon pv om vad det var för material i handdukar. Pvn hade inte svarat för han såg att jag pratade i sömnen. Efter ett tag hade han frågat om jag kommit på vad det var för material och jag svarade prydligt att det var frote så klart.
En bekants bekant eller nå liknande till mina föräldrar låg och sov med sin man. Helt plötsligt sätter sig mannen upp i sängen och utbryter: DET ÄR FAN INTE LÄTT ATT VARA NEGER I DET HÄR HUSET!!!Han är inte neger men norrman så det lär ha låtit rätt kul.

 En gammal kompis till mig jobbade som tidningsbud för många herrans år sedan, och en morgon mötte han sin lillbrorsa, som varit ute och festat, i hallen vid tretiden på morgonen. Uppenbarligen var han inte riktigt vaken då han stod i hallen i boxershorts, finskor utan strumpor och med tidningsväskan över axeln, redo att ge sig ut på jobb. 
Brorsan frågade med ett flin om han inte glömt något varpå min kompis skrek "SHIT! JO! NYCKLARNA!"

Inga kommentarer: