torsdag 26 juli 2012

Jag smälter bort!

31 grader. Phuuuu. Var äckligt varmt på jobbet, när svetten rinner längs benen, vet man att det är varmt. Fast det finns de som har det värre hos oss, jag är inte avundsjuk på de som jobbar i köket tex!

Efter jobbet var det bara att direkt hoppa in i duschen och sen cykla iväg till Plasmacentret. Var iof där igår med, men pga värmen i rummet där man lämnar plasman hade de stängt. Det var helt enkelt för varmt! Iof är det varmare idag än igår men det gick flera extra portabla kylaggregat så det var svalt och skönt i rummet idag.

Och en till kul sak. Klev upp på vågen som vanligt (de mäter blodtryck, temperatur och väger en varje gång, var 40:e gång och var 6:e månad görs en större läkarundersökning) och då säger hon, du har gått ner mer än 3 kg sen sist (1 vecka sen). Är det planerat? Jag sa ja ;), annars hade jag aldrig fått lämna (hon fick trots det lov att få okej av läkaren) och det är väl iof planerat på så sätt att jag ju medvetet lagt om kosten, men inte för att gå ner i vikt egentligen utan för att jag var trött på att alltid vara så trött (haha lät ju kul nästan). Och det funkar! Är trots värmen pigg. Värmen gjorde nämligen att jag igår nog somnade först närmare 02.00. Jag har nästan alltid balkongdörren öppen så det är mellan 15-17 grader i lägenheten och går var det 22 grader spelade ingen roll om det stod helt öppen eller ej. Och trots det vaknade jag pigg och var hur pigg som helst efter jobbet. Det är det primära men klart, jag säger inte nej till att tappa vikt så lätt som en bieffekt!

Har fotat lite maträtter under veckan och tänkte lägga upp bilderna och "recepten" senare ikväll. Jag har inte varit hungrig en enda dag, äter stoooora portioner och framför allt, det är sjukt gott!

Inga kommentarer: