torsdag 19 juli 2012

Gnäll

Ja nu måste jag skriva ett gnällinlägg. Först och främst det bra, jag fick iväg cykeln i en kort paus i regnet. Bad dem kolla båda hjulen, montera på ett lyse och även laga frambromsen. Skulle få den på lördag fm men då jobbar jag ju så jag hämtar den på måndag efter jobbet. Gör jag måste ta bilen 3 dagar men då det beror på cykelproblem är det tillåtet!

Sen tog jag S-Bahn till stan och letade regnställ. Jag vet inte hur men jag hittade inga! I en stad där det inte regnar jämt men väldigt ofta. Var på C&A och Karstad Sport. Fler affärer i stan som skulle kunna ha regnställ kom jag inte på. Ska ta bilen imorgon till Weserpark, där finns det en stor sportaffär vet jag. Och hittar jag inget där provar jag på Primark. Sista alternativet kom jag på när jag satt på bussen hem; att jag provar att impregnera byxorna. De är ju 11 år gamla (köpte de i Uppsala 2001, men bra märke Haglöfs har gjort de hållt tills nu) och ser om det hjälper.

Blev inget gym heller trots att jag hade gymkläder med mig på stan för när jag gick där och letade regnkläder började jag blöda näsblod. Gjorde det igår med. Jag vet inte varför, jag gör ju det ibland. Eftersom jag varit så trött också de senaste månaderna har jag sen ca en halv vecka provat lägga om kosten. Ska ge det 2 veckor men om det inte blir bättre knatar jag iväg till min husläkare. Kan ju inte vara möjligt jag sover 12 timmar om dygnet och trots det är trött jämt. Jag försöker ju också att komma ut i luften och promenera ungefär varannan dag och vara i gymmet varannan dag men det har inte heller gjort mig piggare.
Stranden Norderney

Konstig nog var jag inte trött på Norderney, där gick vi och la oss vid midnatt och gick upp vid sju men det gick utan problem. Sen var vi ute hela dagarna och såg på fotboll eller var på stranden. Kanske nått sånt jag behöver? Eller så var det havsluften som hjälpte.

Har precis ätit och ska nu ta en dusch sen lägga mig och läsa min bok om Lionel Messi. Sen ska jag maila en bokaffär och fråga var sjutton min bok om Fernando Torres tagit vägen. Den skulle ha kommit igår enligt leveransmailet.

Inga kommentarer: