måndag 16 juli 2012

Effektiv

Fast jag "råkade" sova till 12.00. Och då gick jag inte ens och la mig sent igår. Jag vaknade vid halv nio först men då tänkte jag nääää jag har faktiskt semester, det gäller att njuta nu de sista dagarna (börjar jobba på lördag). Så jag tänkte dåsa lite. Blev lite länge.

Men sen satte jag fart. Städade klart, tog cyklen till stan och gjorde ärende på Posten. Sen vidare till gymmet där jag körde ett pass. Duschade där för jag ville också lämna plasma (ligger mitt emot gymmet). Sen hem, fort fixa nått att äta och nu ska jag parkera baken i soffan för resten av kvällen.


Hannovers supersnygga bortatröja
Imorgon måste jag handla och åka förbi jobbet och kolla om jag har båda mina jobbyxor där. Jag tror jag har det men är inte säker och innan jag kommer tid på lördag och inte har byxor åker jag hellre förbi (kan då också passa på att handla på Real). Men sen blir det cykel som gäller! Jag vill nämligen köpa Hannover 96:s bortatröja (dels för att den är så jäkla snygg, dels för att jag äntligen vill ha en matchtröja med Kevins namn på, han har ju hela tiden spelat i lag som inte haft det förut) och Werders träningströja. Dessutom vill jag beställa Werders bortatröja (men det gör vi genom kontakter i Sverige där man får tag på den till halva priset. Tyvärr har han inte Hannovers eller träningströjorna).

Werders träningströja
Och eftersom jag har spenderat mycket pengar på säsongskort, på Norderney och så kommer Libori i Paderborn nästa helg + 2 träningsmatcher för Werder (som underligt nog är dyrare än Bundesligaspelen, kanske för att de möter Aberdeen och Aston Villa) och för att ha råd till det måste jag spara in pengar och det gör jag om jag inte tar bilen till jobbet på två månader utan cyklar. Dessutom blir det "gratis" träning också. Två flugor i en smäll :D, och en jäkla bra motivation.

Inga kommentarer: