torsdag 7 mars 2013

Böcker

Tänkte skriva lite vilka böcker jag köpte.

Först en biografi om Freddy Mercery sångaren i Queen. Ser mycket fram emot att läsa den. Ville börja idag redan på flyget men insåg att jag visst packat den i väskan som checkats in. Jaja, ingen katastrof får börja på den ikväll istället.

Sen en biografi (ja, jag gillar biografier) om Kee Marcello, gitarristen i Europe. Tror den även kan vara väldigt bra.

Sen Charlotte Perellis träningsbok. Och det främst av en anledning. Det är mycket bra övningar på boll i den. Och jag har ju en boll (pilatesboll) hemma men ingen riktig koll vad jag kan göra med den. Så det blir bra att få lite tips på det. Jag varken hinner eller har lust att VARJE dag vara på gymmet. Och då blir det ett super komplement, speciellt nu när man kan börja springa lite ute också.

Sen köpte jag Denise Rudbergs första deckarbok. Jag älskar hennes chick-lit böcker så ska bli intressant att se om jag även gillar hennes deckare.

Sen fick jag en bok av mamma, en biografi det med om en tjej som överges av sin familj för att hon är tjej (I Indien tror jag det var, den boken ligger i ett paket på väg hit så jag kan inte titta). Resten av familjen utvandrar till Norge men hon blir kvar hos släktningar i Indien där hon måste slita som slav åt dem innan hon efter ett par år förenas med familjen i Norge men får även där lov att betjäna familjen innan hon lyckas bryta sig loss. Den var superbra sa mamma så är spänd på den med.

Har alltså mycket läsande att se fram emot. Och har även tre eller fyra olästa böcker fortfarande på min läsplatta också! Nice! :)

Inga kommentarer: