onsdag 13 mars 2013

Snö, snö, snö

Det snöade igår, det snöade idag. Som tur var bara sån där pudersnö som inte blivit liggande. Men ändå. jag är sjukt trött på kylan och snön nu! Här i mars ska det vara runt 10 grader plus och vår! Hallllå våren! Var är du!? Ser inte ut som någon ljusning den närmsta tiden heller. Enligt wetter.com ska det bli upp mot 10 grader först 27:e mars.

Idag sken i alla fall solen en stund på eftermiddagen, men kallt var det ändå.

Idag var jag till Hansa Carée efter jobbet och hämtade ut en paket från Sverige och hittade då äntligen en rockring. Nu återstår bara ett hopprep. Hoppar inte ungar hopprep längre?

Satt igår länge med Congstar i en chatt och försökte få ordning på min internetuppkoppling. Konstaterade idag att näää, det hjälpte inte. Ville se Kändishoppet och såg nästan hela men när min uppkoppling för 257:e gången störtade och jag då precis fått höra att ingen åkte ut i första programmet gav jag upp. Lär väl ta och ringa Congstar antar jag men orkar fan inte med det idag. Imorgon kanske.....

Men jag måste säga jag är väldigt imponerad av kändisarna. Vilka tuffingar. Och vad bra de var! Trodde inte jag skulle få se sådana bra hopp. Blir roligt att följa framöver.

Inga kommentarer: