fredag 8 mars 2013

Träning

Ja, det är dags att ta tag i den igen. En vecka semester hos mamma och pappa har resulterat i bullar, god mat, godis och en massa semlor. Å andra sidan kan jag bara äta det ungefär en gång om året så det lär väl vara okej. Dessutom har jag i princip inte gjort ett dugg. Men det var också målet med min resa. Jag skulle bara vila upp mig då jag var mycket nära att gå över gränsen med allt här innan jag åkte. Och nu är jag härligt utvilad. Men det har resulterat i 2-3 kg mer på vågen på bara en vecka också! Shit Happens....:)

Så som sagt, dags att träna. Fast inte idag....hehehehe låter ju roligt när man säger man ska sätta fart och skjuter upp det på en gång. Men jag har varit och lämnat plasma och då är träning absolut no-go. Kan eventuellt bli en liten prommis senare om det slutar regna.

Jag och Benni ska iväg och kolla på träningen som är klockan 13 och sen ska jag åka iväg och köpa mig en rockring och ett hopprep. Mina nya träningsredskap som ska komplettera min boll, mina gummiband och mina vikter dom dagar jag inte har tid eller lust att ta mig till gymmet.

Inga kommentarer: