tisdag 19 mars 2013

Jobbintervjun

Gick bra! Lät som om jag skulle kunna få heltid där direkt, vilket jag sa vore ju vad jag skulle önska. Han skulle nu ringa runt lite och höra i vilken stadsdel de mest behöver någon. Samtidigt vill de egentligen att man ska jobba i den stadsdel man bor. Nu hade de precis anställd en i Viertel men det lät ändå inte helt omöjligt. Han skulle ringa imorgon eller i övermorgon. Då ska jag träffa stadsdelschefen som sen blir min närmsta chef. Sen ska jag gå med på prov ett pass och sen bestäms det. Men det lät positivt. De verkar vädligt mån om sin personal i alla fall. En som bor i Hastedt men inte kan jobba där för att där är fullt jobbar i Obervieland (det är ca 7 km dit), till henne hade de köpt en elcykel som hon fick använda berättade han.

De betalar bra, innan jag får mitt erkännande (om jag nu får det) får jag inte så mycket mer i grundlön än vad jag har idag. Men sen betalar de 51 Euro i allmänna färdkostnader, 20 Euro för att man måste ringa ibland, tillägg för kvällsjobb och lördagsarbete (vilket jag inte har idag). Sen söndagstillägg (har jag idag med). Använder man sin bil får man 0,51 Euro (tror jag det var) per kilometer. Dessutom semester och julpengar. 200 Euro extra till sommaren och 160 Euro till julen + 0,51 Euro på alla timmar du arbetat under året. Han räknade ut att jobbar man heltid får man då ca 600 Euro + de där 160 då till jul. Nästan en hel exta lön!

Skulle jag se få ett erkännande får jag direkt 2 Euro mer per timme i grundlön.

Så nu får ni hålla tummarna!

Nu har jag ätit, ska nu lägga mig och sova någon timme och sen åka och träna. Därefter till jobbet och lämna sjukintyg (har jag tur är chefen inte där då.....). Lite fegt jag vet men jag orkar inte med hennes humör just nu.

Inga kommentarer: