söndag 10 maj 2009

Däckad


Jag vet jag svikit er men jag har bara haft energi nog till att sova och släpa mig till jobbet. Precis när jag trodde jag i princip var frisk från den där jäkla hostan så började om. Hostar upp rätt äckliga saker kan jag ju säga.

Men imorgon ska jag göra en raid hos Apoteket. Nu måste det bli ett slut på det här!! Cochillanan är super men jag blir ju så jäkla trött av den! Så jag måste hitta något jag kan ta på dagtid (eller natten om jag jobbar natt) för jag pallar inte längre sova 12-16 timmar om dygnet, ständigt vara illamående och när jag jobbar så håller jag knappt ögonen öppna.

Bara att duscha och göra mig något att äta är liksom något som tar all energi jag har. Även om jag knappt fått i mig mat, lever mest på halstabletter och glass för tillfället.

Lovar försöka få energi nog att bättre mitt skrivande.

Har inte hänt ett dugg dock under de dagar jag svikit bloggen, eftersom dom tillbringats i en slags dimma. Werder Bremen tog sig till final även i UEFA-cupen genom att åter slå Hamburg i semin det är väl det ända. En spännade match även om det inte gick till straffar, är väl det ända som är något som är värt att berätta.

Jag mår inte ett dugg bättre idag men nu är jag ledig i fyra dagar, jobbar sedan två och är ledig i tre igen så då får man ju lite extra ork över.

Inga kommentarer: