måndag 18 maj 2009

Om man skulle söka??

Arbetsbeskrivning: En av våra kunder efterfrågar personer för ett uppdrag i Tyskland på 4 månader. Du kommer att bevaka en Plattform som befinner sig i Nordsjön genom kontrollsystem och VHF-radio. Du kommer att kommunicera med andra fartyg som anropar plattformen för att undvika kollisionsrisker. Du kommer att bevaka genom ett datoriserat kontrollsystem och arbetar i skift. Uppdraget startar första juni och pågår till sista september.

Vem är du? Du har god datavana och är flytande i engelska tal och gärna skrift. Tyska är inget krav, men mycket meriterande. Du är även stresstålig, initiativrik, pålitlig och van att arbeta självständigt. Skepparexamen (eller del av) och/eller sjövana är meriterande. Utbildning i interna system och VHF-radio kommer att genomföras. Boende och transport ordnar kunden.

Kanske är du student och vill jobba utomlands under sommaren och skaffa dig meriter till ditt CV, ta då chansen till ett mycket intressant och meriterande sommarjobb. Vad kan vi erbjuda dig? Vi hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid.

***
Nackdelen är ju att det bara är fyra månader och sticker man härifrån 1 juni och hela sommaren lär man ju inte vara välkommen tillbaka...hahaha. Men å andra sidan kanske man har fått andra kontakter efter 4 månader och kan få annat jobb sen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vore ju häftigt. Klart du ska söka eller så söker du tillbaka till Uppsala.

Tasja sa...

Hmm man kan ju söka det där och sen söka Uppsala efter....hahaha. Det går ut på onsdag jag får väl fundera. Men de lär ju aldrig släppa mig i förtid och jag har väl 1 månads uppsägningstid så jag kan inte börja förrän i 1 juli så det är väl inte så intressant för dom. Men häftig vore det!