onsdag 13 maj 2009

En dag med ork, följs av en dag utan

Igår höll jag tempot bra, både var iväg till Kupolen, handlade på City Gross och tvättade hela kvällen. Men idag har jag inte orkat mer än att vara på min Kostkurs, där vi som vanligt fick lära oss en massa intressant om fettförbränning. Snacka om att man inte optimerat det förr liksom, tyvärr orkar jag inte skriva mer omfattat om det idag. Men det var mycket AHA-känsla över nästan allt idag.

Sen dess har jag i princip legat på soffan och varvat hostmedicin med allgerinässpray. Dock känns det hela tiden bättre, inte lika trött och framför allt mår jag inte illa, vilket gör jag får i mig mat igen och inte bara glass. Det får ta den tid det tar helt enkelt. Jag vet man blir ganska så matt av allergimedicinen också.

Imorgon och på fredag jobbar jag men är sen ledig i alla fall lördag-söndag. Minns inte om jag är ledig på måndag också. Måste göra ett delvattenbyte i akvariet men det får bli i helgen.

Ja just det! Någon - alltså inte jag!! - har aktiverat mitt konto på Fejsbok!!! Himla mysko. Jag har storstädat där nu så får vi se hur länge jag står ut. Jag blir galen på alla dessa fåniga inbjudningar och strunt som finns där. Så jag brukar lacka ur efter 1 månad eller 2 och lägga kontot vilande. Vafan det finns både mail, MSN, SMS och telefonsamtal lixom.....fast jag hittade denna här fina bilden där så helt dumt var det ju inte.....hahaha
Werder tvålade till Frankfurt på bortaplan med 5-0, har nyss sett klart på den matchen. Ger bra med självförtroende inför finalmatcherna i cuperna. Speciellt när det skedde utan Diego, Naldo och Mertesacker, alla skadade. Nu blir det sängen, huvudet känns tungt!

3 kommentarer:

Vicky M sa...

see..facebook is goood :D Och så är det bra nu med alla tester man kan göra :P när man har tråkigt :P

Malin sa...

hha fan vad skumt!Såg att du var tillbax men trodde att du hade fått abstinans.

Tasja sa...

Så tråkigt får jag aldrig ;). Hela nätet är fullt med tester om man vill göra sådana....hahaha.