torsdag 28 maj 2009

Dags att säga hej då till:

Diego (den svikaren *hmpf*) och Frank Baumann. Baumi kommer dock efter ett halvårs ledighet att komma tillbaka till Werder Bremen och jobba som assistent till Klaus Allofs, som är Geschäftsführer Profifußball, typ högste chefen för proffsfotbollen inom Werder. Baumi har spelat proffissionellt hos Bremen i 10 år. Lika länge som Thomas Schaaf varit tränare i Werder, och han kommer hålla på ett par år till. Hans kontrakt som går ut 2010 vill man förlänga. Thomas Schaaf ÄR Werder Bremen. Sen 1972 har han varit i klubben. Först som spelare, sen som tränare.

Sen rycker tydligen Olympic Marsielle i Naldo men där har väl inte ens kontakter tagits vad jag vet. Just nu lär inget hända heller då alla bara håller på med förberedelser inför lördagens tyska cupfinal.

Vilka kommer då? Ja än så länge kanske Marko Marin, han vill till Werder och Werder vill ha honom men allt hänger på vad hans klubb Gladbach vill ha betalt. Man jobbar också på att få behålla Pizarro som man lånat från Chelsea. Sen kommer ju de utlånade Sanongo och Said Husejinovic tillbaka, dock har ingen av dom gjort succé i sina utlånade klubbar, så någon tillgång för startelvan är de inte. Enligt rykten jagar Bremen också Marko Mandzukic.

Oviss framtid har också Martin Harnik och Markus Rosenberg enligt tysk press. Ingen av dom har övertygat i Werders anfall denna säsong. Alex Tziolis köpoption från Panatinaikos utnyttjade inte Werder. Man är dock fortfarande intresserad av att köpa honom men inte för det pris som fanns i den, då man tycker han inte utvecklas så bra under det halvår han varit i Bremen. Ett byte diskuteras också att Panatinaikos får Dusko Tosic och Bremen Alexandros.

Ja det var väl de transferrykten jag vet om Werder Bremen i dagsläget.

Inga kommentarer: