måndag 11 maj 2009

Kampen mot tröttheten går vidare

Igår orkade jag inte mer än att se Werder Bremen vinna igen (vann 3 av 4 möten) i "Vier-Schanzen-Tournee" mot Hamburg. Detta trots att de bara spelade med 5 ordinarie spelare. Resten är skadade eller avstängda. Men reserverna gjorde ett superbra jobb!

Idag satte jag klockan på 10.00. Gick faktiskt upp då också, åt frukost, kollade mailen, lite morgon TV och sen nyheter på nätet. Efter 1,5 timme kände jag hur ögonen föll ihop och somnade på soffan en dryg timme. Helt otroligt, då jag ändå la mig redan 22.00 igår. Sen diskade jag innan jag tog mig ner på stan. Hade egentligen velat åka till Borlänge och Kupolen men kände att jag kan bara inte sätta mig och köra bil.

Så tog cykeln ner på stan istället, första stopp biblioteket där jag lämnade tillbaka och lånade nya böcker. Har läst mycket nu sista veckan, då jag inte haft ork eller koncentration nog för nätet eller TV. Med en bok kan jag läsa lite, sova, läsa lite osv. All energi har gått åt att hålla mig vaken och på G på jobbet 8 timmar om dagen.

Sen till Apoteket där det blev annan hostmedicin - så jag bara behöver ta den starka innan jag ska gå och lägga mig - halstabletter och allerginässpray. Det har ju inte hjälp till att hela huvudet är fullt i snor av allergi.

Sen in på KappAhl där jag hittade lite kläder, ska fota dem sen om jag orkar. En skjorta, en tunika och en jacka.

Sista stopp Hemköp för inhandlade av apelsinjucie - nu jäklar ska jag maxa mina chanser bli frisk!! - samt glass och lite mat.

Nu duschen sen kommer jag få lov vila mig lite. Var bara på stan i 1 timme men jag är helt slut och alldeles svettig. Blev iof helt svettig för jag klädde på mig för mycket. Men är man livrädd för att bli mer sjuk så är man och då överdriver man ju lätt....

Inga kommentarer: