söndag 17 maj 2009

Syttene mai


Nu har det blivit 17:e maj och Norge har precis vunnit Eurovision. De lär fira idag!!

Fast jag fattar fortfarande inte storheten med denna låt. Jag tyckte flera andra var bättre. Men hörbar är den ju men inte mer. Fast är väl jag som är okunnig eftersom de tog poängrekord och allt.

På eftermiddagen var jag upp till sjukhuset och hälsade på Helena och lilla Johannes. Vi fikade i Stadsparken. Eftersom jag hostar så fick jag nöja mig med att titta på sötisen på håll. Jätteliten och en riktig lintott som snällt sov den timmen vi fikade. Jag tänkte ju inte ens på att ta med mig kameran, så smart är jag! Men jaja ska väl få tag på någon bild på honom så småningom. Bara de får komma hem ska jag be Helena maila mig en.

Nu ska jag hoppa i säng, för jag och Lena ska upp på Lugnet och titta på sista dagens tävlingar i Dalahoppet. Vi ska se 1,40 och 1,50 klassen. Om det är fint väder men det ska bli sol och 17 grader enligt prognosen. Idag har det också varit varmt med 15 grader men moln och blåst.

Werder spelade också sista hemmamatchen igår, förlorade tyvärr med 1-3 men de vilade en massa bra spelare inför då båda finalmatcherna. Diego spelade sin sista match i den grön-vita tröjan. Enligt rykten ska dock Marko Marin vara klar och det är ju en bra ersättare.

1 kommentar:

Vicky M sa...

jagt gillar den mer och mer jue fler gånger jag gör den faktiskt.