tisdag 12 maj 2009

Dagens planer

Jag ska i alla fall tvätta idag. Annars får jag åka och köpa mig nya underkläder för igår tog jag det sista rena......
Sen ska jag se matchen Bayern München - Bayer 04 Leverkusen. Den börjar 20.00 och första semifinalen till Eurovision 21.00 (tror jag, inte ens orkat kolla upp det riktigt). Iof har jag bara hört Sveriges låt (som jag gillar skarpt!! Hoppas den går vidare och kommer högt!) och jag tycker det är på tok för många tävlingar, finalen ska jag helt klart se, men de andra får väl stå på i bakgrunden liksom. Jag visste inte ens det var två semin?!?!!
Sen ska jag dammsuga, det bör jag också orka med. Redan nu, med en dag med annan hostmedicin känner jag mig piggare även om jag är långt ifrån mitt normala jag. Träna kommer jag inte göra förrän hostan är helt borta, även om jag har lite lätt träningspanik! Jag vet hur snabbt man kommer ifrån det. Men sist hann jag 2 pass sen var jag rejält sjuk igen. Räknar man bort dom 2 passen har jag inte tränat på 3 veckor!!

Sen borde jag åka till Kupolen men vet inte om jag orkar. Kanske kan lura med mamma så får hon köra? Hmm bra ide, ska nog ringa henne genast!

Inga kommentarer: